Godnatt 8D

Vetni?
Nu ska jag, mitt juiceglas och iPod ramla ner i Gimp träsket ;o höhö.
Vi hörs imorn 8D

testskit

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


höhö ;p tester är alltid kul 8D

 

adress : http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Fredags kväll,

Men säg goddagens.
Jag måste bara säga hur otroligt mycket jag älskar småbarn, seriöst. Vi var på EKO idag och mamma plockade godis till min lillesyrra då en liten tjej på 4½ år kollade på några godisar och sa : Jag vill ha dem!
Så mamma hjälpte henne och gud så söt hon va, hon prata och va så stolt över att vara 4½. Så frågade hon mig hur gammal jag var och så svarade jag och hon tyckte jag var jättegammal. Sen så frågade hon vad jag hette och så sa hon sitt namn. Sen det gulligaste av allt.
"Du har något konstigt på tänderna"
"Haha ja sånt kan hända"
"Sånt kan hända.. vad är det?"
"Det är tandställning, om tänderna sitter lite fel så får man sånt för att tänderna ska sitta rätt igen"
"Jaha....."

Hur gullig får man inte vara?

snabbt inlägg

Haha, jag är så duktig på att uppdatera, ellerhur?
Hur som helst så orkar jag inte skriva mer än att jag tycker killen som misshandlade Amir kan ta sig någonstans. Seriöst, varför slå ner honom?

Slappt

Hellu.
Nu ska jag börja fixa lite i Gimp och lära mig skiten nu, lycka till, hehe.
Den här dagen har varit soft, som alla andra, eller nått. Har bara 60 sidor kvar i boken och de läser jag innan jag ska sova ;p haha, jag orkar inte skriva så mkt mer än så.
Bai.

Gute Nacht

Nu ska jag slänga en massa papper, hälla ut mitt kalla te, borta tänderna, ta nässpray och lägga mig och läsa lite ur Harry Potter boken, har inte gjort det idag. :O
Frågan är bara hur fan jag ska kunna somna sen, jag har ont som i helvete i mina ben.
Jaja, jag överlever antagligen, om inte annars, synd för er ;p
Godnatt

tråååååkigt



Vad heter du?- Arne
Hur gammal är du? - Tonåring
När fyller du år? - På min födelsedag
Vart bor du? - Europa
Vad är dina intressen? - Musik, foto, I guess
Vad gör du nu? - Lyssnar på någon skiva och dör

music:

Ditt favorit band? Panik
Vad heter medlemarna? David, Franky, Jan, Juri, Linke och Timo
Varför är det bandet så bra? - För att de gör bra musik?
Har du sett dom live? - Nej
Har du någon favorit i bandet? - Of course,
Vad heter han/hon? - Crazy Alex! (det är deras producent men iaf)
Varför just hon/han? - För att han är sjuk i huvudet 8D

Är du singel? Nej
Är du kär? No
Faller du oftast för fel tjejer/killar? Man faller alltid för fel?
Vad tycker du om kärleken? Dålig
Vad skall du göra nu? Leta efter mitt ritblock

måndaug

God..morgon?
Nej jag vaknade inte nyss, jag vaknade faktiskt vid klockan 9, och sen dess har jag hunnit duscha, kollat på tv, ätit frukost och en jävla massa onödigt. Och vad händer idag? Tja, hittar jag mitt block så ska jag rita, mohaha!
Nu kom posten ;o mihi, och jag har inget mer att skriva 8) sääääs.

STOLT SOM FAN


IN YOUR FACE!

Rockfarfar in my <3


Kommer aldrig tröttna på rockfarfar <3

Trött lördag

Tjuhlahu.
Idag har jag gjort mycket. Jag ramlade såfort jag reste mig ur sängen imorse (Y) lyckat.
Eh, småtjejerna skulle spela match vid 11 i Flempan så vi åkte dit och kom vid 10 för att släppa in motståndarna och sånt skit. 2-0 vinner tjejerna med, och jag ser inte ett skit av matchen, varför? Jo, jag stod och sålde kaffe, te, saft, bullar och sånt skit och fick ihop 635 kr med 300 kronors avdrag för den växeln vi la i och 100 kronor till domaren. Lyckat va?
Sen så åkte vi hem och jag satte på mig normala kläder, syrran duschade och sen hämta vi kusin och åkte till Heron där jag och mamma gick på Media Markt och syrran gick med kusin på HSM3, höhö.
Sen när vi kom hem så fortsatte jag läsa på Harry Potter innan jag dog helt fullständigt och satte mig här, höhö.
Jag är FÖRKYLD som in i helvete, myes. Lid med mig?

Mmh.. milkshake


Haha, jag dör <3

Fredaug och lov

Nu är det loooooooooooooooov.
Jag träffade Daniel i cafeterian idag, jag sa att han va dum som inte svarat på min kommentar på myspace :'< han erkände, haha. Elin grät när hon hörde en av hans låtar, vi ska visa den videon om 3 veckor då vi har musik, miiwhp.
Hah eh, jag blev hämtad 15 min efter att vi slutat på skolan efter att ha sprungit från gymnasiet till skolan, hämtat några böcker, pratat med Eivor om skolarbete och sen så åkte vi till Kungens Kurva, måste jag säga att jag nog aldrig gått tomhänt ut ifrån H&M när jag varit där med mamma? Men vi åkte mest dit för Skopunkten, blev skor till mig och 2 par skor till syrran (som jag valde,HAHA, och hon va inte ens med, grym jag är som tog rätt storlek åt na). Hon har bara 6 stl. mindre än mig D: mamma mia, jag börjar känna mig hotad :(
    
Eh, när jag kom hem så åt jag mjölk och flingor, läste Aftonbladet+Klick och började sen på Harry Potter och Dödsrelikerna. Läste ca 100 sidor, heh.

Juste, jag hade betygssnack i Fysiken igår och Idrotten idag, gissa hur bra det gick ;) (ja, det gick seriöst bra, mamma trodde inte på vad jag sa om idrotten, haha!) och igår hade jag tyska prov också, mvg där säger jag bara (myes, jag måste ju tro lite på mig själv?) och så fick vi tbx samhälls provet, VG där ;)

Nej nu ska jag fortsätta nörda runt på myspace, äta popcorn och dunka musik i hörlurarna. Imorn äre match i Flempan, yeah yeah.
Ha det bra!

torsdag och jag vill sooooova

Mmh, sista dagen i skolan imorn och sen är det lov, soft va?

Bläääääh

Varför ska blogg.se mobba mig hela tin för?

Jag har tyska prov imorn, 55 glosor, kunna berätta vad vi har gjort i sommras, berätta något om München, kunna berätta om något blivit stulet, kunna flertal verb som slutar på -ieren och sen veta vad man säger när man köper kläder.
Och vi ska ha allt i huvudet och får endast ett blankt papper, jippie? Så nu ska jag fortsätta plugga,plugga och plugga. Tur det är lov nästa vecka..

Förövrigt så fryser jag, som vanligt. Och jag tycker jag är bra som har 80 minuter i komp nu, hehe.
Uppdaterar senare, I think.
Bai!

Höst

Jag hatar hösten.
Det är regningt och kallt.
Men ändå så är det min favoritårstid.
Skumt?
Men men, vad tycker ni om bilderna? Första bilden tyckte min bildlärare va fin och den andra är mest för att visa hur jävla mycket löv det är på marken D: ta bilderna och jag cuttar er 55 gånger på näsan (för er pundon som inte fattade, TA INTE BILDERNA!)

You take the breath right out of me


I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.

Is it over yet, in my head?

I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.

Is it over yet? I can't win.

So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

You take the breath right out of me.
You left a hole where my heart should be.
You got to fight just to make it through,
'cause I will be the death of you.


nej det är inte den officiella videon och låten är gjord av Breaking Benjamin

Onödig söndags information

Vill ni veta något coolt?
Jag är född en torsdag.

what a crazy store

Bara en sak jag funderar på, något som faktiskt stör mig.
Food Market som ligger här nere i centrum säljer inte alkoholfri cider till ungdomar under 18. Coop gör det, Ica gör det men Food Market vägrar. Och jag förstår inte varför. Utan leg funkar det inte, men med leg har det funkat hur många gånger som helst, och igår hade både jag och Tony med våra, men igår så sa hon i kassan att man skulle vara 18, när vi frågade varför så svarade hon : För att chefen inte tycker det ser bra ut när ungdomar köper cidern.
Jag vet, det är inte hennes fel, men man blir så sur. Och vi lät säkert skit otrevliga när vi sa : Men driver du med oss eller? Den är ju förfan alkoholfri.
Men det känns så jävla töntigt att chefen tycker det ser dåligt ut när ungdomar köper alkoholfritt, snart får vi väl inte ens köpa mjölk eftersom man kan bli full av det också.
Jag börjar fundera vart den här vägen är påväg..

fredagsmys

Eyh'
Den här dagen har varit soft. Hemkunskap, idrott och bild, för att sen dra hem till mig, hämta pengar, handla naturgodis och läsk och hyrt film, myes myes.
Jag, Tony, Karro och Emma såg först Tuck nånting och sen när Tony lyckades fixa videon och vi sprungit över till moster så kollade vi på Titanic, måste jag säga att Emma och Karro storbölade medans jag och Tony skrattade åt dem?
Jaja, kul va det iaf ;) Frossa i Sprite, Päroncider, naturgodis, popcorn och glass, det är vad man kallar.... fredagsmys?
Hihi, nu ska jag välja mellan att fixa iPoden eller lägga in bilder från idag på datorn, många fina bilder från hemkunskapen, mohaha.
Ha en fortsatt trevlig fredag! :)

ja jag har tråkigt


OM DIG OCH DITT FAVORITBAND:

Band: PANIK (Nevada Tan)

[x] Du har fler en 10 posters på bandet.
[x] Du kan minst 5 låtar utantill.
[ ] Du har sett dom live.
[x] Du har deras autografer.
[x] Du har deras adress.
[x] Du känner fler fans till bandet.
[ ] Du känner folk som avskyr dom.
[/] Dina närmaste vänner gillar dom.
[ ] Någon i din familj kan minst 1 låt utantill.
[/] Är dom med i en tidning, så köper du den.
[ ] Du har skrivit ett skolarbete som har med bandet att göra.
[ ] Du har fler än 40 låtar med dom.
[x] Du har flera remixer till låtarna.
[x] Du har varit i landet som dom kommer ifrån.
[x] Du har den svenska översättningen till deras låtar.


Hur kommer det sig att du började lyssna på bandet?
Lyssnade på YAM! och så kom någon låt med dem och jag var fast

Hur länge har du gillat dom?
Sen förra våren/sommaren

Vilken är din favoritlåt med bandet?
Ein neuer Tag, helt klart

Finns det någon låt du inte gillar?
Nej

Hur många CD's har du av bandet?
1

Har du något mer än CD's och posters som har med bandet att göra?
Yepp

Har du en konsertbiljett till bandets nästa konsert?
Nej

Har någon i din omgivning sagt till dej att sluta prata om bandet?
Nej

På skala 1-10, hur mycket tycker du om bandet?
110

Heute ist Heute

2 VG:n på samma dag, det är inte varje dag det händer va?
Engelska grammatikprovet och NO förhöret på Värme, hehe.
Imorn blire soft, slutar med Bild 13.50 och sen så ska jag och Emma hyra Titanic och kolla på den hemma hos mig, galningen har aldrig sett den ;O
Miiwhp, har så mycket nödvändigt att säga, så jag borde nog berätta att jag fryser arslet av mig, det är KAAALLT. Och nu vill jag lyssna på musik igen, hehe.
Peace out!

Onsdags shiiit.

Ye-ye-ye-yeee bo-bo-bo-bo-bo-booooy
I'm back! eller något åt det hållet.
Eh, jag blev brutalt väckt imorse av Maloue som ringde på min dörr :'<, fan va kul jag måste ha sett ut när ögonen rullade (a). Eh, ja, jag färgade liten del av mitt löshår imorse, haha, färgen sitter skitbra 8)
Imorn är den värsta dagen ever, torsdag! Snälla, mörda mig?
Det känns som om jag har nada att säga :( så vi avslutar nog nu D:
BAI

Helvetets dag,

Goderkväll.
Måste jag förklara hur jävla mycket jag hatar tisdagar? Seriöst, att börja skoldagen 08.10 med idrott är ett helvete, att sen fortsätta det med svenska följt av matte, springa till HGY och äta lunch, tyska och sen NO till halv 3 och så kommer det bästa, Elevensval till 16.10, haha, jag tror jag skjuter mig själv till nästa vecka.
3 läxförhör/prov för min del idag, not so fun.. började med matteprov där jag fick total blackout och inte kom ihåg vad en kub var (jag sa ju att jag fick blackout), sen tyska glosor, som tur va behövde vi inte komma ihåg alla själv! fyfan, men det gick nog bra. Och så avslutningsvis förhör i fysiken, gah.
På torsdag ska matteuppgifterna vara inne, på torsdag ska jag vara klar med frågorna i NO:n, men det tar jag imorn, för nu orkar jag seriöst inte plugga.
Nästa vecka är det prov i samhälle och tyskan om jag inte har helt fel, haha, kill me?

By the way, fick tillbaks mina uppgifter i idrotten (konditions och träningslära) och gissa vem som fick MVG? (a)
22/22, jag fick mat då jag kom hem, woho!

Nej nu ska jag slå huvudet i väggen eller nått, vilket jag redan gjort ett antal gånger idag (dock i ett bord men iaf).
Ha det bra, loosers!

arg

Låt mig göra en sak riktigt jävla klar för alla som läser min blogg.
Ge fan i och be mig ta bort inlägg, det är MIN blogg, det är JAG som skriver och bestämmer vad som ska stå. Har ni kritik sure, fine, ge mig den så det bara sjunger om det, men seriöst, om det nu är så jävla mycket att klaga på, varför ens läsa?
Jag är så jävla glad för tillfället *not*, jag HATAR när folk säger saker och gör precis tvärtom. Jag trodde man kunde lita på folk? Tydligen inte. Varför inte bara acceptera?
Sure, nu kommer väl mamma få komma in imorn kväll och be mig radera det här jävla fucking inlägget också, men vet ni? JAG BRYR MIG INTE. Stör ni er så varsågoda, gör det, jag bryr mig inte. Fortsätt inte att läsa om det är så jävla rakt, provocerande och whatever. Jag kommer byta blogg, seriöst, och INGEN jag känner kommer få tillgång till den, och då menar jag INGEN.

jävla lol

Nu tar vi bort mitt inlägg från igår, HAHHA jävla lol

Till dig, ditt rövhål

You are dismissed, girl, go find a new toy
I don't give a shit what you do
We are over and done, Mrs. Hit-and-Run
I ain't gonna cry over you
I don't care no more, I'm pretty much over you so don't try to butter me up
I'm sick of your crap and you can stop all that yappin'
Shut up I've had enough
I hate you !

Gå och dö ditt äckel!

Bääh

Palla att blogg.se vägrar ladda upp inlägget?

Fredag va det va?

Heeeeeeeeeej.
Ni har saknat mig, erkänn, höhö.
Jag är pepp, vettefan värför, men pepp som fan är jag.
Eh, va på High School Musical i Globen igår då, fett bra platser och de ramlade bara 2 ggr (Y) Eh, mamma köpte en cool tröja till syrran och frågade om jag ville ha något D: ehe, jag fick en läkerol och en dricka vi delade på (Y) haha. Nej men, den va typ konstig D: för han som va Troy va gammal, hade rynkor (hehe) och va typ 40 år?!?!?!
Men ja, vi hade redovisning i fysiken igår D: vi fick beröm idag av vår lärare :D nu ska vi bara prova vårt experiment på tisdag eftersom det blåste för mycket igår (vi byggde luftballong men den kunde inte lyfta pga. att det blåste). Men ja..
Jag va den enda som lämnade in fysikläxan! HAHA
Eh, vi hade skola idag.. igen :'<
 Eh, när jag kom hem kollade jag på Hey Baberiba 8DDDDD
Nu ska jag läsa en massa bloggar 8D hej dåååååå 8D

Oh, cryin' won't help you


LaFee - Shut Up
Oh myes, me like. Att orginalet Heul Doch har varit knark har väl ingen missat? Och så älskar jag den engelska, wow! Vad säger du, Luggen?

onsdaaaug

Be proud over me, jag var hos tandläkaren 08.15 imorse! HOHO. Och så fick jag sällskap påväg dit av pappa som så snällt väntade på mig vid tåget 8D fyfan, han skrämde ihjäl mig. men iaf.
Ehh, han slipade på 4 tänder och det gjorde OOOONT D: ehh, sen satte han in ny tråd eller vad det heter och sen va det klart D: så då hade jag 1½ timma på mig att ta mig till skolan och då är det världsklass som gäller, tuben+bussen= <3
Haha, kom till skolan 25-30 minuter innan vi började 8D bussarna var inte alls sena.. *host*
Eh, ja. Jag har pluggat idag (Y) och fått brev 8DDDDDDDDD då blev jag glad.
Eh. hejdå 8D

Kondition och Träningslära!

Nu är jag stolt över mig själv.
Nu har jag skrivit klart Kondition och Träningslära, wiho! Inte speciellt jobbigt men iaf.
Nu ska vi sova 8D
Godnatt!

Blähä

Hej alla glada.
Eh, jag har ont i tån och ska komma på ett sätt som gör att jag går upp i tid imorn, annars kommer jag aldrig hinna iväg D: Eh, jag saknar Neverstore signeringen, Amanda Jenssen signeringen, An Café signeringen och Miyavi konserten, seriöst, det va helt otroligt att se personer man beundrar och få deras autografer <3
Eh, jag orkar inte blogga, hejdå

No hero


Christian Linke - No Hero
Jag låter låten tala för sig själv och mig..

Söndagsdepp

Det är söndag, jag är på bajshumör.
Det är dagen man vill ligga nerbäddad i sängen och försvinna, som om det skulle gå.
Sms "bråkat" halva förmiddagen, haft (o)seriöst samtal med en kompis och annars bara degat i något hörn. Kollat på Camp Rock och en massa andra läskiga saker på Showtime, läst 4 tidningar(varav 2 bilagor) och sett till att mitt hår fått en hårinpackning. Och såklart pluggat, det jag kunde innan pennan gick sönder, ehe.
Från att ha gått från glad till det jag är nu, så undrar jag vad som kommer härnäst..

Fredagstjafs

Tjuuuuuuh.
Kvällens planer ändrade, istället för filmkväll hos Tony blir det hemmakväll framför Disney Channel! Camp Rock ffs.
Hehe, eh, mina fingrar är kalla och folk kallar mig fransk konstnär idag (Y) eller nått. Vilket resulterade i att jag ritade av Karrobilden, oseriöst och "fint". Inte första gången det händer, hände på någon SO lektion också.
Eh ja, från och med idag och 6 veckor framåt har jag då Bild och slutar 13.50 på fredagar, myes, me like. Älskar estetiska ämnen, även fast musik är absolut toppämnet där.
Nu är jag hungrig också, antar att maten snart är klar...? hoho.

Eh, anledningen till att jag blivit kallad fransk konstnär är väl antagligen för att jag hade min mössa (som vanligt) och en stor, gul lacoste tröja som är pappas, fick låna den (a). Men ja, tydligen så ser jag ut som en fransk konstnär i det så, man får väl ta det positiv.

;JS FKSMG D: jag är evigt tacksam att blogg.se sparar utkasten, annars hade hela texten försvunnit o.o

Hehe, skriver nog mer senare, tills dess, ha en supermysig fredag!

Fickt euch?


Ska man tycka att det är lite coolt att de pekar finger på nationell tv?

Onsdag,

Tjuhlahuuuu.
Jag fryyyyyyyser och funderar seriöst på om jag ska skriva om Gardell boken nu, men vettefan om jag pallar, hehe. Den ska ändå lämnas in på måndag så.. man kanske ska plugga tyska istället, that's muuuuch better.
Har faktiskt gjort en massa engelska idag, den ni.
Funderar seriöst på om man kanske skulle ta och dregla över lite youtube videos, det återstår att se, hehe.
Uppdaterar kanske mer senare då jag har lite vettigt att skriva.
Ciao!

RSS 2.0